Lainapyörä

Bikepolin lenkeille on mahdollista lähteä myös Bikepolin lainapyörällä. Pyörä on tarkoitettu tilapäiseen lainaan esimerkiksi aloittelijoille jotka haluavat tutustua maastopyöräilyyn, sekä silloin kun oma pyörä on syystä tai toisesta ajokelvoton. Lainattava pyörä on Bikepolin huoltopajalla ja sen saa sieltä käyttöön ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin. Lainattava pyörä on jäykkäperäinen etujousitettu maastopyörä ja se soveltuu 170-190 cm pitkille kuskeille.
Finalist 2009, L-koko 47cm

# Mondraker Custolite triple butted frame, 1540g

# Rock Shox Tora SL Coil Pop Loc fork, 100mm

# Avid Juicy 3 160mm brakes

# Onoff Abyss XC wheelset

# Shimano SLX + Deore shifters

# Easton EA30 components

http://www.mondraker.com/09/esp/bikes/Finalist/59-3

Lainapyörän käyttöehdot:

1. Bikepolin toimihenkilöillä ja hallituksen jäsenillä (valvoja) on oikeus luovuttaa lainapyörä omassa valvonnassaan ulkopuoliselle henkilölle (lainaaja) yhteislenkin (tai muun Bikepolin yhteisen tapahtuman) tai lajikokeilun ajaksi.

2. Valvojan tulee huolehtia ettei lainapyörälle aiheuteta käytön aikana suhteetonta rasitusta.

3. Lainapyörän ensisijainen käyttökohde on yhteislenkit, toissijainen lajikokeilut kaverin kanssa. Myös muut Bikepolin isot tapahtumat kuten Lohja24h, mestaruuskilpailut jne. menevät lajikokeilujen edelle.

4. Pyörän voi merkitä varatuksi tai lainatuksi tekemällä kirjauksen alla olevaan taulukkoon. Pyörä ei liiku mihinkään ennen kirjausta. Varauksesta saa ilmoittaa myös forumilla, mutta se ei ole pakollista.

5. Pyörä on palautettava asianmukaisessa kunnossa eli puhdistettuna ja öljyttynä. Mahdolliset vahingot on ilmoitettava lainapyörävastaavalle.

6. Kysy tarvittaessa neuvoa lainapyörävastaavalta tai osallistu lainapyöräkeskusteluun.