Yhteislenkit

Bikepolin ydintoimintaa ovat yhteislenkit maastossa ja maantiellä. Lenkkejä järjestetään yleensä kaksi kertaa viikossa, toinen viikonloppuna ja toinen arki-iltana. Lenkeistä tiedotetaan keskustelufoorumilla, josta voit tarkistaa seuraavan ajankohdan.

Maastolenkit

Aktiiviajokautena huhtikuusta lokakuuhun lenkit pidetään vakioaikoihin, keskiviikkoisin kello 18 ja sunnuntaisin kello 12. Lenkeille lähdetään Otakaari 20:n sisäpihalta, ja mukaan voi liittyä matkan varreltakin. Lenkit suuntautuvat useimmiten Espoon/Helsingin keskuspuistoihin sekä Leppävaaran metsiin. Maastolenkkien tiedotus tapahtuu omassa keskustelukanavassaan.

Maantielenkit

Maantielenkeille on oma keskustelukanava sekä postituslista, jolle kannattaa liittyä jos haluaa niistä tietoa. Lenkkien ajankohtaa voit myös kysellä foorumilla. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan pyöräilyseura Prologi ajelee myös maantiellä PK-seudulla, heihinkin kannattaa olla yhteydessä.

Miten varustaudun lenkille?

Lenkille kannattaa pukeutua sään mukaan, mutta varsinkin kesäaikaan kevyt varustus riittää. Lähtiessä kannattaa tuntea hieman vilua, sillä ylipukeutuminen kostautuu metsässä rymytessä.

Maksaako Bikepoli sairaalareissuni?

Lenkeille lähteviä ei ole vakuutettu millään lailla, eikä Bikepoli ota vastuuta tapaturmista lenkeillä. Lenkeillä on ehdoton kypäräpakko.